2321088900 Προβατάς, Σερρών dimitrisgogakis80@yahoo.com
hero image
 
     
  Σαλάτες Μπράβο
Γωγάκης | Εργαστήριο Παραγωγής Σαλατών Σέρρες


Το εργαστήριο παραγωγής σαλατών “Γωγάκης” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 με την παραγωγή και την διάθεση των σαλατων “Μπράβο”, που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την μοναδική τους γεύση.

Στεγασμένο σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Προβατά Σερρών, το εργαστήριο παραγωγής σαλατών, διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο με μεράκι, αγάπη και ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής φροντίζει για την παραγωγή και την συσκευασία των προϊόντων μας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Καθημερινά

παράγουμε και σας προσφέρουμε κέτσαπ, μουστάρδες, μαγιονέζες, τζατζίκι, ρώσικη, τυροσαλάτα και πολλά ακόμα εδέσματα - αλοιφές που μπορούν να συνοδεύσουν ευχάριστα κάθε γεύμα σας και να του δώσουν μια μοναδική γεύση.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε συσκευασίες-τάπερ 2kg, 1kg, 450gr και 250gr, ενώ κάποια εξ’ αυτών σε μπιτόνια 4kg  και μπουκαλάκια 500gr.
Διατίθενται σε χονδρική πώληση και απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία,  σουβλατζίδικα, catering κ.α. καθώς και σε super market, παντοπωλεία, delicatessen κ.α. στο νομό Σερρών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Κιλκίς καθώς και στη γείτονα χώρα Βουλγαρία.
 
     
  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Για την παραγωγή των σαλατών μας

επιλέγουμε προσεκτικά εκλεκτές πρώτες ύλες, από έμπιστους προμηθευτές, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα σας διαθέσουμε εγγυημένα γευστικά, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. 

Με συνεχόμενες εκσυγχρονίσεις στη μονάδας παραγωγής μας, τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις καθώς εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια τροφίμων βάση προτύπου HACCP και είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000: 2018. Ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής, συσκευασίας και διάθεσης των τελικών προϊόντων μας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον νομό Σερρών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Κιλκίς καθώς και τη γείτονα χώρα Βουλγαρία.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2321088900
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με ασφάλεια και συνέπεια σε προγραμματισμένα ή έκτακτα δρομολόγια καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να βελτιωνόμαστε διαρκώς.
 
     
 
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Κρίνουμε πως θα βρείτε τις τιμές μας ανταγωνιστικές, τα προϊόντα μας εξαίρετης ποιότητας και την επικοινωνία μας άρτια. Επιδίωξή μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.